Stadswandeling Rhenen

Stadswandeling Rhenen

Stadswandeling Rhenen

Het plan was om vanaf camping ‘De Fruitboom’ richting Rhenen te wandelen voor een stadswandeling en bezoek aan de morgendienst in de Cunerakerk. Qua kilometers zou dat moeten kunnen, maar helaas bleek er een rivier in de weg te liggen. En er ging wel een pontje, maar deze startte pas om 10 uur en niet rond 8 uur ‘s morgens. En dat stond overigens ook netjes aangegeven op het informatiebord bij de camping, maar die informatie had ik simpelweg niet meegenomen in mijn plannen. Ach…van die onverwachtse verrassingen houden het leven spannend.

Omdat ik toch richting Rhenen wilde, heb ik de camper ingepakt en ben ik om 8 uur alweer vertrokken van de camping. Bizar hoe snel je dan je camperd in kunt pakken. In Rhenen gauw een parkeerplaatsje gezocht en richting de kerk gelopen. Na de ochtenddienst heb ik de korte stadswandeling door Rhenen gelopen. De route is kort, maar wat mij betreft krachtig. In een route van ruim 2 kilometer wandel je kriskras door Rhenen, zodat je alle mooie plekjes ziet.

Ik heb de route gecombineerd met een route over de Grebbelinie en een bezoek aan de militaire begraafplaats. In totaal heb ik krap 11 kilometer gelopen. Het was de hele ochtend al dreigend weer en ik was precies op tijd terug. Nog maar net in de camper, vielen de eerste druppels en het is ook niet meer droog geworden die middag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *