Camperplaats Ouddorp (Klepperstee)

Camperplaats Ouddorp (Klepperstee)

Camperplaats Ouddorp

De camperplaats van de Klepperstee is een Drive-in Camperplaats. Aan de ene kant van de weg zit het vakantiepark Klepperstee. Aan de andere kant van de weg ligt de camperplaats. Na reservering krijg je een mail met de toegewezen camperplaats. Een dag voor aankomst ontvang je de toegangscode voor de slagboom. Na het inchecken met de code bij de slagboom ontvang je een welkomsmailtje met de laatste informatie.

Iedere camperplaats heeft een eigen stroomvoorziening direct achter de camperplaats. Geen lange snoeren nodig dus.

Helaas waren er geen sanitaire voorzieningen vanwege renovatie van het sanitairgebouw. Dit was vooraf netjes en duidelijk gecommuniceerd. Overige voorzieningen zoals afvalcontainers en chemisch loospunt waren aanwezig. Goed en netjes bijgehouden. Wifi werkte heel eenvoudig en functioneerde goed.

Qua ligging heeft deze camperplaats echt hoge ogen. Binnen 200 meter ben je in duinen en een paar stappen verder sta je op het strand.
Het was absoluut niet druk op de camperplaats. Wellicht door de tijdelijke afwezigheid van sanitaire voorzieningen of het regenachtige, koude weer. Ongeveer 20% van de camperplaatsen waren bezet. Ik verwacht dat dit in het hoogseizoen wel een ander verhaal is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *