Gemoedelijke boerencamping ‘De Fruitboom’ te Lienden

Gemoedelijke boerencamping ‘De Fruitboom’ te Lienden

Dronefotografie Camping de Fruitboom Lienden

Na een dagje wandelen en mountainbiken ben ik hard toe aan een lekkere warme douche. In mijn camperd heb ik een chemisch toilet en een koud water kraantje. Even relaxed douchen is niet mogelijk. Vandaar dat ik voor deze overnachting gezocht heb naar een leuke camperplaats met sanitaire voorzieningen. Ik wilde bij de Grebbeberg wandelen en zocht dus naar een camping daar in de omgeving.

Na even googelen kwam camping ‘De Fruitboom’ naar boven drijven. De mogelijkheid om online te reserveren staat mij altijd wel aan. Ik heb toch een beetje een hekel aan telefoneren en met zo’n boekingsysteem weet je gelijk waar je aan toe bent. De reservering was met het formulier op de website snel aangevraagd en al heel snel had ik in mijn mailbox de bevestiging binnen.

Ik had mijn dag weer weer te vol gepland en dus kwam ik pas rond 6 uur aan op de camping. De eigenaar/eigenaresse was niet aanwezig, maar ik werd keurig opgevangen door hun zoon (jaar op 12/13 schat ik). Wat mij betreft kan hij de camping zo overnemen. Hij deed het keurig, heeft alles uitgelegd en mij mijn plek gewezen.

Het sanitair was absoluut een 10 waard. Alles netjes en schoon. De stroomvoorziening was goed in orde. En ook belangrijk: er heerste een heerlijk gemoedelijke sfeer onder de campinggasten. Rustig, maar gezellig. Ik ben maar één nacht op de camping gebleven, maar zowel de camping als de omgeving was een langer verblijf zeker waard. Een aanrader, ook qua prijs/kwaliteitsverhouding. Voor 17,50 (ex. toeristenbelasting) mocht ik een nacht blijven staan, had ik stroom in mijn camper en mocht ik onbeperkt ge maken van (heet) water.

Activiteiten in de omgeving
Wandeling Marspolder
Stadswandeling Rhenen
Wandeling Grebbelinie
Militair Ereveld Grebbeberg
Bezoek Dierenpark Rhenen

Adres
Camping de Fruitboom
Remsestraat 9
4033 CM Lienden

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *