Overnachten Nijmeegse Vierdaagse – Mijn advies

Overnachten Nijmeegse Vierdaagse – Mijn advies

Vierdaagse Camping de Plak

Twee jaar geleden (2020) heb ik behoorlijk wat tijd besteed aan het zoeken naar een geschikte slaapplaats. Goed slapen en tot rust komen is wel belangrijk als je iedere dag je ruim 7 uur loopt. Maar wat wilde ik eigenlijk qua afstand, luxe en kosten? Na een paar uurtjes googelen had ik dat voor mezelf wel helder.
-Niet te ver van het startpunt af en anders met een hele goede busverbinding.
-Voldoende privé-ruimte, zodat ik na het wandelen even lekker m’n eigen ding kan doen
-Bij voorkeur maaltijdservice voor het avondeten.
-Kleinschalig
-En een beetje betaalbaar zou ook wel handig zijn.
Een stapelbed in sporthal of iets dergelijks viel daardoor af. De hotels in Nijmegen vond ik te duur, de hotels buiten Nijmegen te lang reizen.
Uiteindelijk had ik de Waalcamping gevonden. Een pop-up-camping op 3 kilometer vanaf het startpunt. Met een geleende caravan zou dat moeten lukken.
Helaas ging in 2020 de Nijmeegse niet door en dus ook de campingplaats niet.

In 2022 heb ik weer een plekje gereserveerd bij de Waalcamping, maar nu ging de camping niet door vanwege te hoge kosten en te weinig animo. Dus moest ik ineens nog op zoek naar een geschikte camping.

Maar die heb ik gevonden. Boerderijcamping de Plak. Ook een pop-up-camping, op 5 kilometer van de start. Met plaatsen voor campers, caravans en tenten. Heerlijk kleinschalig. De koeien, kippen en trekkers deden me denken aan thuis. De maaltijdservice was geweldig. En wat een rust. Ik heb er heerlijk geslapen en genoten. Absoluut een aanrader.

Vierdaagse Camping de Plak
Vierdaagse Camping de Plak

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *