Restaurants Amman

Restaurants Amman

In Amman zijn er voldoende mogelijkheden voor een lekker diner. Rainbowstreet is een hele leuke straat met allerlei leuke restaurantjes en eettentjes.

VU’s Cafe & Resturant (Rainbow St. 34, Amman, Jordanië)
Wil je het heerlijke eten combineren met genieten van een mooi uitzicht over de stad, dan is VU’s Cafe & Resturant zeker een aanrader. Wij kregen een plekje op de bovenste verdieping. De lift was kapot, dus dat was even doorbijten. Zeker toen bleek dat ik nog even naar beneden moest om geld te pinnen. Het eten is divers en de service is goed. Door het uitzicht over de stad en de citadel echt een aanrader.

Hashem Restaurant Down Town (King Faisal Street Amman, ʿAmman, Jordanië)
Na een uurtje genieten van een fantastische zonsondergang bij de citadel van Amman konden we aanschuiven bij Hashem Restaurant Down Town. Heerlijke falafel-maaltijd. Snelle service. Met een groep van 20 personen stonden we binnen een uur weer buiten. Het personeel sprak wat haperend Engels, maar met wat handen-en-voeten-taal begrepen we elkaar perfect.

Bekdash (2W3M+CWR, Tarig street, Amman, Jordanië)
Achteraf zijn we nog even naar een ijstentje in de buurt geweest. Omdat we het aandurfden om echt arabisch ijs te bestellen, werden we beloond met ijs-stamper-trommel-show. Het ijs zelf was bijzonder, maar is niet echt mijn favoriet geworden. Maar zeker een aanrader, gewoon om een keer mee te maken.

Sufra Restaurant (Sufra Restaurant, Al Rainbow St 26, Amman, Jordanië)
Dit restaurant werd ons door iedereen aangeraden. Helaas was het beide avonden dat we in Amman waren niet mogelijk om te reserveren, omdat ze volgeboekt waren. Zeker met een grote groep is het belangrijk om ruim van te voren te reserveren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *